Raspored događanja

Dragi članovi, dragi prijatelji kluba,

zadnje 2 godine bile su obilježene pandemijom te s njom povezanih ograničenja zbog kojih su susreti, natjecanja, izložbe i druženja djelomično izostala ili su bila organizirana u smanjenom obimu i u skladu sa epidemiloškim mjerama.

U 2022.g. ušli smo opet sa neznanjem što će nam ova godina donijeti.

Sa veseljem Vas možemo obavijestiti da je oldtimerska sezona počela dosta dobro.

Klub je uspješno organizirao izložbu na uskršnji ponedjeljak kao i naš tradicionalni sajam dijelova.

Aktivno se radi na organizaciji našeg Croatia Classic Marathona. Novost je da je termin iz mjeseca svibnja pomaknut na ljetne mjesece (srpanj ili kolovoz), te ćemo Vas o datumu održavanja rally-a obavijestiti u toku lipnja.

U mjesecu lipnju nastaviti ćemo sa povremenim „Coffee & Drive“ vožnjama sa kojima smo započeli prošle godine.

U međuvremenu Vas obavještavamo i preporučamo oldtimerska događanja koja će se održati u mjesecu lipnju te kalendar susreta i događanja u Sloveniji.

Raspored događanja Hrvatska – LINK

Raspored događanja Slovenija – LINK

26.06.22. klupska vožnja – posjet prijateljskom klubu iz Austrije -STOF iz Graza te sudjelovanje na njihovoj klupskoj vožnji u okolici Leibnitza i Graza – informacije i prijave – 098/93 22 126

Molimo članove koji su zainteresirani za sudjelovanje na natjecateljskim susretima da se jave kako bi im mogli dati daljnje informacije te dogovoriti izdavanje natjecateljske licence.

Također rado očekujemo Vaše impresije i slikice sa susreta na kojima ćete sudjelovati te ćemo ih rado objaviti na stranicama kluba.

Za sve nove članove ili članove koji trebaju više informacija u vezi pojedinih susreta i rally-a rado se javite na broj tel 098/93 22 126.

AM OTK STARI KOTAČI

Kategorija: ,